Project sourcing

Het is niet altijd eenvoudig om de juiste ingenieurs te vinden voor bepaalde projecten of bepaalde periodes. Project sourcing is een interessante oplossing: wij leveren kwalitatieve ingenieurs met de juiste skills voor een bepaald project of een bepaalde periode. Aan een vastgelegd tarief.

Project sourcing is het – meestal tijdelijk – strategisch inzetten van een engineering consultant voor een bepaald project of specifieke activiteit. Een interessant alternatief nu kwalitatieve of ervaren ingenieurs steeds moeilijker te vinden en te houden zijn. Bovendien heb je soms (tijdelijk) mensen uit andere domeinen of met nieuwe skills nodig. En die vinden, overtuigen en opleiden kost tijd en moeite.

 

Wij beschikken over meer dan 60 ervaren ingenieurs die we kunnen inzetten om elk project vlotter te laten lopen. We kunnen op die manier snel een oplossing bieden voor de uitdagingen waar jij voor staat.

Wat zijn de voordelen van project sourcing?

Absolem - Icon - Expertise

Minder zorgen

Je moet niet zelf op zoek naar specifieke profielen en je bespaart de tijd en energie die in een rekruterings- en opleidingsproces kruipen. Je kan focussen op je core business.

Absolem - Icon - Snelheid

Meer snelheid

Bepaalde vacatures kunnen sneller ingevuld worden, waardoor je time-to-market voor bepaalde projecten gevoelig verkleind kan worden.

Absolem - Icon - Garanties

Hogere kwaliteit

Je kan meteen beschikken over kwalitatieve ingenieurs die geen of weinig opleiding nodig hebben. Zo kan je de beste mensen inzetten voor elke job.

Absolem - Icon - Budget

Duidelijk budget

Je kan perfect budgetteren. De tarieven en de duur van de samenwerking worden voor elke engineering consultant vooraf contractueel vastgelegd.

Absolem - Icon - Innovatie

Nieuwe inzichten

Externe medewerkers zorgen vaak voor een frisse blik en nieuwe innovatieve ideeën. Op die manier krijg je mogelijk nieuwe inzichten in je project.

Absolem - Icon - Flexibiliteit

Meer flexibiliteit

Heb je nog een extra kracht of een ander profiel nodig, kan er in overleg altijd gekeken worden naar mogelijke oplossingen.

Hebben wij de ingenieur die jij zoekt?

Er is maar een manier om dat te weten te komen. Laat ons snel weten wie of wat je precies zoekt. We kijken graag of we je kunnen helpen.

Hoe gaat dat in zijn werk?

Wanneer jij op zoek bent naar een specifiek profiel en bij ons terecht komt, kijken wij welke van onze medewerkers mogelijk een goede match kunnen zijn.

Daarbij houden we rekening met drie belangrijke elementen: is de medewerker beschikbaar (lees: heeft hij in die periode geen ander project), beschikt hij over de juiste skillset en passen zijn KernTalenten binnen het kader dat jij aanbiedt.

20220308 - Absolem - 6345

Op basis van die analyse stellen we je een of meerdere kandidaten voor. Daarna kan jij bepalen met wie je een kennismakingsgesprek wil. Bij dat gesprek is er ook steeds iemand van Absolem aanwezig, mochten er al praktische of organisatorische vragen zijn. Ben je tevreden over het gesprek, kan er een tweede gesprek volgen om alle puntjes op de i te zetten.

 

.

20220308 - Absolem - 5880

Daarna bezorgen wij je een concreet contractvoorstel en kunnen we in overleg met alle partijen de samenwerking starten.

 

Hebben we tijdelijk niemand beschikbaar of kunnen we je niet het juiste profiel aanbieden, zullen we je dat ook vertellen. We gaan geen tijd verliezen door toch iemand naar voor te schuiven die niet de juiste match is. Daar wint niemand mee.

20220308 - Absolem - 6325

Wat maakt Absolem anders dan de rest?

 

Oplossing op maat: Een specifieke ingenieur voor een bepaald project of een bepaalde duur in jouw bedrijf? Een oplossing op maat vanuit ons eigen engineering center? Engineering consultancy of advies? Het kan allemaal.

 

Uitgebreide expertise: Wat dacht je van 60+ engineers met allemaal hun eigen kennis en ervaring? Die verzamelde expertise staat volledig tot jouw beschikking.

 

Maximale service: Ons motto is simpel: "there is no traffic jam along the extra mile". We doen alles wat mogelijk is om je de beste oplossing voor jouw uitdaging te bezorgen.

 

Lasertechnologie: We beschikken over het grootste onafhankelijke laserlabo van Europa.

 

Mensgericht en duurzaamEen hightech ingenieursbedrijf dat toch medewerkers, klanten en partners centraal zet? Check. Duurzaamheid? Geen woorden maar daden wat ons betreft.