Jouw uitdaging

Binnen een productieproces zijn er heel wat uitdagingen. Sommige dingen kan je zelf aanpakken, voor andere ontbreek je misschien de juiste kennis, expertise of apparatuur. Of misschien wil je gewoon maximaal focussen op je core business. Wij kunnen je helpen met heel wat uitdagingen.

Met meer dan 60 ingenieurs, een eigen engineering center en een uniek laserlabo hebben we alles in huis om jouw uitdaging aan te pakken.

 

We kunnen helpen in elke fase van je productieproces. Van C tot P. Van concept tot productie. En bij alle stappen ertussen.

Wat is jouw uitdaging?

Absolem - Icon - Expertise

Ontwikkelen

De juiste technologische oplossing vinden voor jouw uitdaging is niet altijd eenvoudig. Soms betekent het dat je een volledig nieuw proces, een nieuwe machine of een nieuw product moet gaan ontwikkelen. En dat vergt specifieke expertise. Waar begin je?

Meer informatie
Absolem - Icon - 3D

Ontwerpen

Een goed idee of een goed concept voor een nieuwe machine of product is niet voldoende. Je hebt uiteraard ook een ontwerp nodig: tekeningen die je kunnen helpen om het concept realiteit te maken. Waarom is die ontwerpfase zo belangrijk?

 

Meer informatie
Absolem - Icon - Machine 4

Machines bouwen

Je hebt een concept voor een nieuwe machine. Je hebt een machine nodig die nog niet op de markt beschikbaar is. Je wil een bestaande machine optimaliseren. Hoe ga je die bouwen?

Meer informatie
Absolem - Icon - Industrie

Produceren

Een productieproces heeft altijd een aantal uitdagingen. Denk aan machines, middelen, mensen, tijd en expertise. Soms is het misschien handiger of slimmer om (een deel van) je productie uit te besteden. Maar bij wie kan je dan aankloppen? En waar moet je aan denken?

Meer informatie
Absolem - Icon - Data

Smart manufacturing

De digitalisatie van de werkvloer, industrie 4.0, digitale transformatie, industriële digitalisatie... de termen worden vaak gebruikt. Maar de personen die erover praten kennen niet altijd de uitdagingen waar bedrijven mee kampen. Wij wel. We denken met je mee en bieden haalbare oplossingen.

Meer informatie

Wat maakt Absolem anders dan de rest?

 

Oplossing op maat: Een specifieke ingenieur voor een bepaald project of een bepaalde duur in jouw bedrijf? Een oplossing op maat vanuit ons eigen engineering center? Engineering consultancy of advies? Het kan allemaal.

 

Uitgebreide expertise: Wat dacht je van 60+ engineers met allemaal hun eigen kennis en ervaring? Die verzamelde expertise staat volledig tot jouw beschikking.

 

Maximale service: Ons motto is simpel: "there is no traffic jam along the extra mile". We doen alles wat mogelijk is om je de beste oplossing voor jouw uitdaging te bezorgen.

 

Lasertechnologie: We beschikken over het grootste onafhankelijke laserlabo van Europa.

 

Mensgericht en duurzaamEen hightech ingenieursbedrijf dat toch medewerkers, klanten en partners centraal zet? Check. Duurzaamheid? Geen woorden maar daden wat ons betreft.

Niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten!

We doen ons best om zeker een antwoord te geven op jouw specifieke vraag.