Engineering consultancy

Ben je op zoek naar een technologiepartner die je kan adviseren of oplossingen kan aanreiken om de uitdagingen die zich stellen aan te gaan? Dan kan je rekenen op de expertise en ervaring van ons team.

Wij beschikken over meer dan 60 ervaren ingenieurs die we kunnen inzetten om mee te denken over een antwoord op jouw vraag. We kunnen op die manier snel een aantal oplossing bieden voor de uitdagingen waar jij voor staat.

 

We hebben bovendien ervaring op heel wat verschillende domeinen, in verschillende sectoren en met verschillende technologieën. Die combinatie zorgt ervoor dat we een breed scala aan uitdagingen aan kunnen.

Wat is de meerwaarde voor jou?

Absolem - Icon - Expertise

Externe expertise

Je kan gebruik maken van de ervaring en expertise van meer dan 60 ingenieurs, met verschillende skillsets en uit verschillende sectoren.

Absolem - Icon - Innovatie

Nieuwe inzichten

Externe medewerkers zorgen vaak voor een frisse blik en nieuwe innovatieve ideeën. Op die manier krijg je mogelijk nieuwe inzichten in je project.

Absolem - Icon - Maatwerk

Advies op maat

We bekijken samen jouw uitdaging en komen met een antwoord op jouw maat. Geen standaard advies, maar een bruikbare oplossing waarmee je effectief aan de slag kan.

Heb je nood aan extern advies?

We bekijken graag een keer jouw concrete business case. Bij een koffie of een glas water. Zonder dat het meteen een salesgesprek hoeft te worden.

Hoe gaan we te werk?

Absolem - Icon - Bewustzijn

Analyse

We analyseren je business case vanuit technisch én economisch standpunt. Door goed naar je te luisteren, ontdekken we samen de uitdaging en zien we opportuniteiten ontstaan.

Absolem - Icon - Onderzoek

Onderzoek

We onderzoeken verschillende pistes en kijken welke oplossingen relevant kunnen zijn voor jouw specifieke uitdaging. Daarvoor bogen we op onze expertise en jarenlange ervaring.

Absolem - Icon - Consultancy

Overleg

We zetten de meest relevante scenario’s voor jou op een rij en bespreken welke oplossingen mogelijk zijn. We overleggen en luisteren naar jouw feedback.

Absolem - Icon - Missie

Project

Je kan dan zelf aan de slag of ons ook het project laten doen. Kies je voor het eerste, staan we ter beschikking voor verder advies. Kies je voor het tweede, dan komt alles samen in een transparante offerte.

Wat maakt Absolem anders dan de rest?

 

Oplossing op maat: Een specifieke ingenieur voor een bepaald project of een bepaalde duur in jouw bedrijf? Een oplossing op maat vanuit ons eigen engineering center? Engineering consultancy of advies? Het kan allemaal.

 

Uitgebreide expertise: Wat dacht je van 60+ engineers met allemaal hun eigen kennis en ervaring? Die verzamelde expertise staat volledig tot jouw beschikking.

 

Maximale service: Ons motto is simpel: "there is no traffic jam along the extra mile". We doen alles wat mogelijk is om je de beste oplossing voor jouw uitdaging te bezorgen.

 

Lasertechnologie: We beschikken over het grootste onafhankelijke laserlabo van Europa.

 

Mensgericht en duurzaamEen hightech ingenieursbedrijf dat toch medewerkers, klanten en partners centraal zet? Check. Duurzaamheid? Geen woorden maar daden wat ons betreft.

Niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten!

We doen ons best om zeker een antwoord te geven op jouw specifieke vraag.