Missie, visie & waarden

Een ambitieuze missie, een duidelijke visie en gedeelde waarden kunnen mensen verbinden en motiveren om een gemeenschappelijk doel te bereiken. Waar gaan we voor, waar staan we voor en hoe willen we zijn bij Absolem?

Onze missie: waar gaan we voor?

We willen een mensgerichte en waardengedreven ingenieursbedrijf uitbouwen met wereldwijde positieve impact op technologisch vlak én op de manier waarop we met mensen en maatschappij samenwerken. 

20220308 - Absolem - 6405

Onze visie: hoe doen we dat?

We willen onze missie vervullen via een aanbod van project sourcing, project management, projectuitvoering en engineering consultancy. We streven naar het boosten van product, proces- en machinebouwontwikkeling,​ gesteund door ons hoogtechnologisch engineering center, unieke laserexpertise en kennis van industriële digitalisatie. 

20220308 - Absolem - 6497-1

Onze waarden: waar staan we voor?

Absolem is een waardengedreven onderneming. Onze kernwaarden zijn menselijkheid, onafhankelijkheid, kwaliteit, duurzaamheid en verbinding. We ambiëren voortdurend om deze waarden te vervatten in onze strategie, onze aanpak, onze acties en onze beslissingen. 

 

20220308 - Absolem - 6456-1

Wil je nog meer weten over ons?

Blij dat te horen. Stuur ons een berichtje en we spreken af voor een kennismaking. Fysiek of virtueel. En zonder dat het meteen een salesgesprek hoeft te worden.

Niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten!

We doen ons best om zeker een antwoord te geven op jouw specifieke vraag.