Waarom Absolem?

Wij zijn ervan overtuigd dat wij de ideale engineering partner zijn voor jouw onderneming. Onze expertise, ons unieke profiel, ons breed spectrum aan diensten en onze aanpak vormen een onklopbare combinatie.

Absolem is een gezond en snel groeiend hightech ingenieursbedrijf. We behoren tot de top van de Belgische ingenieursmarkt. Er zijn dus heel wat redenen om voor Absolem te kiezen als engineering partner. We zetten er acht voor je op een rij.

Absolem - Icon - Uniek Profiel

Een uniek profiel

Absolem is een uniek bedrijf op de markt. Een specifieke ingenieur voor een bepaald project of een bepaalde duur in jouw bedrijf? Een oplossing op maat vanuit ons eigen engineering center? Engineering consultancy of advies? Het kan allemaal. We bieden heel wat meer dan klassieke detachering.

Lees meer
Absolem - Icon - Expertise

Uitgebreide expertise

We zijn al jarenlang aan de slag in engineering en we hebben in die periode al heel wat expertise opgebouwd. Wat dacht je van 60+ ingenieurs met allemaal hun eigen kennis en ervaring? Die verzamelde expertise staat volledig tot jouw beschikking. Ze helpt onze ingenieurs om jouw uitdagingen aan te gaan.

 

Lees meer
Absolem - Icon - Project Sourcing

Maximale dienstverlening

Ons motto is simpel: "there is no traffic jam along the extra mile". We doen alles wat mogelijk is om je de beste oplossing te bezorgen. Of het nu een ingenieur is om je team te versterken, een concept of machine bedacht of gebouwd in ons engineering center of het juiste advies om jouw concrete probleem op te lossen.

Lees meer
Absolem - Icon - Duurzaamheid

Duurzaam ondernemen

We zijn een ingenieursbedrijf waar mensgerichtheid en duurzaamheid centraal staan. Geen holle woorden, geen alleenstaande initiatieven. Beide elementen zijn volledig ingebed in de manier waarop we werken en komen terug in alles wat we doen. Op strategisch niveau, maar evengoed in alledaagse dingen.

Lees meer
Absolem - Icon - Laser

Grootste laserlabo

Ons engineering center in Turnhout huisvest meer dan 20 laserbronnen, samen met experts die de kennis en ervaring hebben om ze optimaal te gebruiken. Daarmee zijn we het grootste onafhankelijke laserlabo van Europa.

Lees meer
Absolem - Icon - Groei

Van concept tot productie

Van A tot Z heet bij ons van C tot P. Van concept tot productie. Bij elke stap van dit proces zijn wij de ideale engineering partner. We kunnen helpen met onderzoek, conceptcreatie en validatie, maar evengoed bij design, ontwerp, machinebouw, implementatie en productie.

Lees meer
Absolem - Icon - Kwaliteit

Gegarandeerde kwaliteit

Wij staan garant voor kwaliteit. De kwaliteit van de ingenieurs in ons team, de kwaliteit van de oplossingen in ons eigen engineering center, de kwaliteit van onze engineering consultancy en de kwaliteit van onze dienstverlening. Kwaliteit staat centraal in alles wat we doen. Daar wijken we nooit van af.

Lees meer
Absolem - Icon - Innovatie

Voortdurende innovatie

We geloven dat innovatie een must is in ons domein. Daarom investeren we voortdurend in innovatie. Research, business development, opleidingen, nieuwe technologieën, materiaal, software en apparatuur in ons engineering center… het hoort er allemaal bij. We staan aan de top in onze markt en innovatie zorgt ervoor dat we daar blijven.

Lees meer

Wil je nog meer weten over ons?

 Blij dat te horen. Stuur ons een berichtje en we spreken af voor een kennismaking. Fysiek of virtueel. En zonder dat het meteen een salesgesprek hoeft te worden.

Niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten!

We doen ons best om zeker een antwoord te geven op jouw specifieke vraag.