Onze expertise

We zijn al sinds 2010 aan de slag in de engineering markt. Veel van onze ingenieurs hebben zelfs nog meer jaren op te teller. Hun expertise en ervaring helpen om samen met jou de ideale technologische oplossing uit te werken. 

Met meer dan 60 ingenieurs beschikken we uiteraard over heel wat expertise en ervaring, verspreid over heel wat domeinen, zoals mechanica, electronica, software, design, enz. We hebben het allemaal in huis. Maar op een aantal domeinen maken we nòg meer het verschil.

Waarvoor kan je bij ons terecht?

Absolem - Icon - Laser

Lasertechnologie

Geen idee wat je allemaal kan doen met een laser? Wij wel. Als grootste onafhankelijke laserlabo in Europa beschikken we over een unieke combinatie van expertise, ervaring en toestellen als het over lasers gaat.Meer informatie
Absolem - Icon - Machine 1

Prototype machinebouw

Op zoek naar een machine die nog niet op de markt is? Of wil je een bestaande machine iets helemaal anders laten doen? Dan kunnen wij je helpen. Wij hebben geen catalogus om uit te kiezen, wij bouwen jouw machine helemaal op maat.Meer informatie
Absolem - Icon - Machine 4

Demonstrators

Soms wil je zien of een bepaald proces in de praktijk ook werkt. Of een bepaalde techniek wel geschikt is voor wat je in gedachten hebt. Of hoe een bepaald eindproduct er kan uitzien. Dan is een demonstrator de ideale oplossing.

Meer informatie
Absolem - Icon - Data

Data analyse

We helpen je bij alle stappen van data-analyse: verzamelen, opkuisen, valideren, analyseren, visualiseren en automatiseren. Op basis van onze analyse helpen we je juiste beslissingen nemen.

Meer informatie
Absolem - Icon - Digitalisering machines

Digitalisatie machines

Niet alle machines zijn voorzien van een controller (PLC) en/of niet alle data wordt verzameld. Wij voegen enkele componenten toe aan je machine om ze te digitaliseren en alle relevante data meteen te capteren.

Meer informatie
Absolem - Icon - Augmented reality

Augmented reality

We bieden een betaalbare en kant-en-klare Augmented Reality experience op maat. Die kan nuttig zijn voor ondermeer ondersteuning bij onderhoud, opleiding, marketing & sales of productie.

Meer informatie

Wat maakt Absolem anders dan de rest?

 

Oplossing op maat: Een specifieke ingenieur voor een bepaald project of een bepaalde duur in jouw bedrijf? Een oplossing op maat vanuit ons eigen engineering center? Engineering consultancy of advies? Het kan allemaal.

 

Uitgebreide expertise: Wat dacht je van 60+ engineers met allemaal hun eigen kennis en ervaring? Die verzamelde expertise staat volledig tot jouw beschikking.

 

Maximale service: Ons motto is simpel: "there is no traffic jam along the extra mile". We doen alles wat mogelijk is om je de beste oplossing voor jouw uitdaging te bezorgen.

 

Lasertechnologie: We beschikken over het grootste onafhankelijke laserlabo van Europa.

 

Mensgericht en duurzaamEen hightech ingenieursbedrijf dat toch medewerkers, klanten en partners centraal zet? Check. Duurzaamheid? Geen woorden maar daden wat ons betreft.

Niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten!

We doen ons best om zeker een antwoord te geven op jouw specifieke vraag.