Onze aanpak

We verbinden graag expertise, kennis en technologie met elkaar om jouw uitdaging aan te pakken. Dat kan via verschillende scenario's maar steeds met een duidelijk stappenplan.

We werken anders dan traditionele hoogtechnologische bedrijven. We  kiezen ervoor om ons te concentreren op jouw uitdagingen. Er zijn heel wat scenario's mogelijk om die uitdaging aan te pakken.

 

We kunnen bijvoorbeeld een van onze meer dan 60 ervaren ingenieurs voor een bepaald project of een bepaalde periode bij jou plaatsen. We kunnen ook zelf een oplossing helpen bedenken, ontwerpen, bouwen of optimaliseren in ons eigen engineering center. Of we leveren gewoon consultancy, project management of een opleiding op maat. 

 

Het enige wat telt is dat jij een oplossing hebt voor jouw uitdaging.

Hoe kunnen we jou helpen?

Absolem - Icon - Project Sourcing

Project sourcing

Wij helpen je met het vinden van een ingenieur met de juiste skills. Voor een specifiek project of een bepaalde periode. We beschikken over een team van meer dan 60 ingenieurs met uitgebreide expertise en ervaring.

Lees meer
Absolem - Icon - Engineering Center

In-house engineering

In ons engineering center (met uitgebreid laserlabo) kunnen we zelf technische projecten realiseren. Van concept tot productie. We combineren expertise, ervaring en apparatuur om jouw project tot een goed eind te brengen.

Lees meer
Absolem - Icon - Consultancy

Engineering consultancy

We kunnen je adviseren rond alles wat met engineering en industriële digitalisatie te maken heeft. Je kan rekenen op de verzamelde expertise en ervaring van meer dan 60 engineers uit verschillende domeinen.

Lees meer
Absolem - Icon - Opleiding

Opleiding

Wil je zelf aan de slag met lasertechnologie of data-analyse? Dan kunnen wij een handje helpen met meerdaagse opleidingen die theorie en praktijk combineren. En achteraf kan je met die kennis meteen aan de slag op de werkvloer.

Lees meer

Met wat kan je allemaal bij ons terecht?

We kunnen je helpen van C tot P, van concept tot productie, van idee tot resultaat. In elke stap van je maakproces kunnen wij oplossingen bieden.

 

Screenshot 2022-03-28 at 13.53.05

 

Heb jij een specifieke uitdaging voor ons?

We bekijken graag een keer jouw concrete business case. Bij een koffie of een glas water. Zonder dat het meteen een salesgesprek hoeft te worden.

Hoe begint onze samenwerking?

Absolem - Icon - Bewustzijn

Analyse

We analyseren je business case vanuit technisch én economisch standpunt. Door goed naar je te luisteren, ontdekken we samen de uitdaging en zien we opportuniteiten ontstaan.

Absolem - Icon - Onderzoek

Onderzoek

We onderzoeken verschillende pistes en kijken welke oplossingen relevant kunnen zijn voor jouw specifieke uitdaging. Daarvoor bogen we op onze expertise en jarenlange ervaring.

Absolem - Icon - Consultancy

Overleg

We zetten de meest relevante scenario’s voor jou op een rij en bespreken welke oplossingen mogelijk zijn. We overleggen en luisteren naar -jouw feedback.

Absolem - Icon - Budget

Offerte

We werken een duidelijke timing en kostenplaatje uit voor het gekozen scenario. Dat alles komt samen in een transparante offerte.

Absolem - Icon - Missie

Project

Kan je je vinden in onze offerte? Dan starten we het project en gaan we samen aan de slag.

Wat maakt Absolem anders dan de rest?

 

Oplossing op maat: Een specifieke ingenieur voor een bepaald project of een bepaalde duur in jouw bedrijf? Een oplossing op maat vanuit ons eigen engineering center? Engineering consultancy of advies? Het kan allemaal.

 

Uitgebreide expertise: Wat dacht je van 60+ engineers met allemaal hun eigen kennis en ervaring? Die verzamelde expertise staat volledig tot jouw beschikking.

 

Maximale service: Ons motto is simpel: "there is no traffic jam along the extra mile". We doen alles wat mogelijk is om je de beste oplossing voor jouw uitdaging te bezorgen.

 

Lasertechnologie: We beschikken over het grootste onafhankelijke laserlabo van Europa.

 

Mensgericht en duurzaamEen hightech ingenieursbedrijf dat toch medewerkers, klanten en partners centraal zet? Check. Duurzaamheid? Geen woorden maar daden wat ons betreft.

Niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten!

We doen ons best om zeker een antwoord te geven op jouw specifieke vraag.