Onze diensten

Welke van onze diensten kunnen jouw productieproces naar een hoger niveau tillen en bijdragen tot succes?

Absolem biedt een brede waaier van diensten aan, die het hele productieproces bestrijken. Wij kunnen helpen van concept tot productie. Kwaliteit staat altijd voorop. Niet alleen in ons aanbod van diensten, maar ook in de dienstverlening die erbij hoort.

Waarvoor kan je bij ons terecht?

Absolem - Icon - Onderzoek

Procesontwikkeling

Wij helpen een idee verder uitwerken tot een technologische oplossing. Via conceptcreatie, conceptvalidatie en conceptstudie zorgen we voor een oplossing die technisch helemaal juist zit, financieel haalbaar is en het best aansluit bij je business.

Meer informatie
Absolem - Icon - 3D

2D/3D Design

Om een concept concreter te maken, zorgen we eerst voor een volledig uitgewerkt 3D-model en daarna gaan we met 2D designs alle technische details verder uitwerken. Op die manier heb je een perfect plan om aan de bouw te starten.

Meer informatie
Absolem - Icon - Machine 1

Machinebouw

Een machine bouwen die nog niet bestaat? Meerdere exemplaren bouwen van een bestaande machine? Een bestaande machine optimaliseren of een oude machine een upgrade geven? We kunnen het allemaal.

Meer informatie
Absolem - Icon - Machine 2

Implementatie

We installeren je machine veilig op de werkvloer en zorgen dat ze mooi past binnen de rest van het productieproces. We testen alles grondig en overlopen alles met de personen die de machine gaan bedienen.

Meer informatie
Absolem - Icon - Machine 3

Productie

We hebben goeie partners die instaan voor de bouw van meerdere exemplaren van een bestaande machine. Zo kunnen we ook door ons gebouwde prototypes in grotere volumes produceren.

Meer informatie
Absolem - Icon - Data

Industriële digitalisatie

We gaan machines en systemen in je productieproces met elkaar te verbinden en laten communiceren. Op die manier krijg je een beter inzicht in wat er werkelijk in een productieproces gebeurt en kan je betere beslissingen nemen.

Meer informatie

Wat maakt Absolem anders dan de rest?

 

Oplossing op maat: Een specifieke ingenieur voor een bepaald project of een bepaalde duur in jouw bedrijf? Een oplossing op maat vanuit ons eigen engineering center? Engineering consultancy of advies? Het kan allemaal.

 

Uitgebreide expertise: Wat dacht je van 60+ engineers met allemaal hun eigen kennis en ervaring? Die verzamelde expertise staat volledig tot jouw beschikking.

 

Maximale service: Ons motto is simpel: "there is no traffic jam along the extra mile". We doen alles wat mogelijk is om je de beste oplossing voor jouw uitdaging te bezorgen.

 

Lasertechnologie: We beschikken over het grootste onafhankelijke laserlabo van Europa.

 

Mensgericht en duurzaamEen hightech ingenieursbedrijf dat toch medewerkers, klanten en partners centraal zet? Check. Duurzaamheid? Geen woorden maar daden wat ons betreft.

Niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten!

We doen ons best om zeker een antwoord te geven op jouw specifieke vraag.