Waarvoor kan je bij ons terecht?

Absolem - Icon - Onderzoek

Procesontwikkeling

Wij helpen een idee verder uitwerken tot een technologische oplossing. Via conceptcreatie, conceptvalidatie en conceptstudie zorgen we voor een oplossing die technisch helemaal juist zit, financieel haalbaar is en het best aansluit bij je business.

Meer informatie
Absolem - Icon - 3D

2D/3D Design

Om een concept concreter te maken, zorgen we eerst voor een volledig uitgewerkt 3D-model en daarna gaan we met 2D designs alle technische details verder uitwerken. Op die manier heb je een perfect plan om aan de bouw te starten.

Meer informatie
Absolem - Icon - Machine 1

Machinebouw

Een machine bouwen die nog niet bestaat? Meerdere exemplaren bouwen van een bestaande machine? Een bestaande machine optimaliseren of een oude machine een upgrade geven? We kunnen het allemaal.

Meer informatie
Absolem - Icon - Machine 2

Implementatie

We installeren je machine veilig op de werkvloer en zorgen dat ze mooi past binnen de rest van het productieproces. We testen alles grondig en overlopen alles met de personen die de machine gaan bedienen.

Meer informatie
Absolem - Icon - Machine 3

Productie

In ons engineering center doen we niet alleen aan procesontwikkeling of machinebouw, we kunnen ook produceren. De focus ligt daarbij vooral op producten met hoge kwaliteitseisen of producten waarop meerdere handelingen moeten gebeuren.

Meer informatie
Absolem - Icon - Data

Industriële digitalisatie

We gaan machines en systemen in je productieproces met elkaar te verbinden en laten communiceren. Op die manier krijg je een beter inzicht in wat er werkelijk in een productieproces gebeurt en kan je betere beslissingen nemen.

Meer informatie

Waarom zijn wij de ideale engineering partner voor jou?

Wij zijn ervan overtuigd dat wij de ideale engineering partner zijn voor jouw bedrijf of organisatie.

We verbinden graag expertise, kennis en technologie met elkaar om jouw uitdaging aan te pakken.

Onze expertise, ons engineering center, het geleverde maatwerk en goede lokale service vormen een unieke en onklopbare combinatie.

Nog niet overtuigd? Dan geven we je graag nog een aantal andere redenen om voor Absolem te kiezen.

20220308 - Absolem - 6149

Unieke expertise

Met meer dan 60 ingenieurs beschikken we uiteraard over heel wat expertise en ervaring, verspreid over heel wat domeinen, zoals mechanica, electronica, software, design, enz. We hebben het allemaal in huis. Maar op een aantal domeinen maken we nòg meer het verschil.

 

Lasertechnologie, we beschikken niet toevallig over het grootste onafhankelijke laserlabo van Europa, prototype machinebouw, samples en industriële digitalisatie zijn ongetwijfeld het meest in het oog springend.

 

20220308 - Absolem - 6139

We durven anders zijn...

Als je een ingenieursbureau vraagt ​​om zich te presenteren, is de kans groot dat ze het alleen hebben over indrukwekkende technische vaardigheden, een innovatieve aanpak, geweldige use cases, technologische ervaring, enz.

 

En hoewel die erg belangrijk zijn, wordt één ding vaak over het hoofd gezien. De mensen die bij het bedrijf werken. Die mensen waarderen we boven alles.

 

Wij zijn Absolem, we durven anders te zijn.

We delen graag onze kennis met jou

We delen graag onze expertise. Dat doen we via blogs, ebooks, cases, video's, webinars, presentaties, enz. Maar we willen je graag alleen de informatie bezorgen die jij relevant vindt.

 

Daarom laten we je liever zelf kiezen welke mails je wil ontvangen. En welke niet natuurlijk.

 

Wij zorgen er op onze beurt voor dat we je enkel content met meerwaarde bezorgen. Geen plat commerciële salespraatjes. Beloofd!

 

20220308 - Absolem - 6495

Wil je deel uitmaken van team Absolem?

 
Absolem blijft groeien. Daarom blijven we op zoek naar nieuwe collega's om ons team te versterken. Als jij zin hebt in een uitdaging, kijk dan zeker een keer wat wij allemaal te bieden hebben.

Heb je een specifieke vraag? Laat het ons weten!

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.