Dries - Ik wil het verschil maken met mijn technologische kennis.

Als je Dries in één woord zou moeten omschrijven, dan is het wel 'veelzijdig'. Naast een diploma ingenieurswetenschappen haalde hij ook zijn reddersbrevet en kan hij gitaar spelen.


 

 Munt en Grijs Stippen Foto Fijne Verjaardag Instagram Post (3)

Dries wil met zijn kennis en expertise in technologie ook graag een positieve impact maken: "sinds kort heb ik me verdiept in duurzaamheid en klimaatverandering. Er zijn heel wat uitdagingen die we op korte termijn zullen moeten aanpakken. En daar hebben we allemaal een rol in te spelen. Nu zoeken we, samen met een groep collega's, hoe Absolem hier een bijdrage aan kan leveren. Daar werk ik graag aan mee."

 

Er valt natuurlijk nog veel meer over Dries te vertellen...

Wanneer een nieuwe medewerker start, stellen we altijd een aantal leuke vraagjes. Op die manier leren we hem of haar ook écht kennen als persoon. Zoals Dries dus...

 

Wat heeft je leven veranderd? 

"Mijn Erasmus naar Wenen. Voor mij was dat een hele openbaring: een nieuwe stad en nieuwe mensen leren kennen. Daarnaast was het ook een hele goede oefening voor mijn Duits. Voordat ik vertrok, had ik al taallessen gevolgd, maar de echte uitdaging was natuurlijk ter plekke bijna altijd in het Duits communiceren. Op Erasmus gaan heeft een diepe indruk nagelaten. De ervaring heeft me echt doen openbloeien. Ik pluk er vandaag de dag nog steeds de vruchten van."

 

Wat is je favoriete quote? 

"Dat is "Gewoon doen!" Soms moet je niet te lang over dingen nadenken, want dan bedenk je enkel maar meer redenen die je kunnen afremmen. Ik geloof dat, als je er gewoon voor gaat en het beste van jezelf geeft, je veel verder geraakt. Zelfs als je fouten maakt, kan je er nog wijze lessen uit trekken." 

 

Wat was je favoriete plek als kind? 

"De Oostenrijkse Alpen. Daar gaan we met ons gezin elk jaar op wandelvakantie. De mooiste herinnering die ik aan deze reizen heb, was samen met mijn broers en vrienden urenlang dammen bouwen in de bergriviertjes. Daar hebben we veel plezier mee gehad."

 

Word jij de nieuwe collega van Dries? 

 

Gebeten door het verhaal van Dries? Nieuwsgierig hoe jij in het team zou passen? Wel, we leren je heel graag kennen! Stuur je CV en motivatie door via onze Jobs-pagina en wie weet delen we hier binnenkort ook jouw verhaal.

 

Ik wil graag solliciteren!