Tuur - als kind snuisterde ik al graag in doe-het-zelf-zaken

Op 2 november is Tuur bij Absolem van start gegaan. Tuur is nog maar net afgestudeerd maar weet zeker al van aanpakken! Zo heeft hij al heel wat ervaring opgedaan tijdens zijn project bij Agoria Solar Team. Het doel? Een wagen bouwen die volledig rijdt op zonne-energie.

2-Nov-17-2022-01-23-12-9599-PM


Naast zijn passie voor techniek en technologie is Tuur ook een enorme dierenvriend. Als hij verhuist, zou hij graag een tuin hebben met wat plaats voor enkele kippen.

 

 

 

Er valt natuurlijk nog heel wat meer over Tuur te vertellen...

 

Wanneer een nieuwe medewerker start, stellen we altijd een aantal leuke vraagjes. Op die manier leren we hem of haar ook écht kennen als persoon. Zoals Tuur dus...

 

Welk advies zou je aan je jongere zelf geven? 

"Ik heb nooit in een jeugdbeweging gezeten. Ik had veel andere hobby's als kind, dus vroeger vond ik dat niet zo erg. Maar nu ik wat ouder ben, merk ik wel op dat heel wat mensen die wel in een jeugdbeweging gezeten hebben, veel kwaliteiten en ervaring al 'spelenderwijs' hebben geleerd en hier op latere leeftijd op terug konden vallen. Ik denk dan aan bijvoorbeeld organiseren, leiding geven en teamplay."

 

 

Wat was je favoriete plek om als kind naartoe te gaan? 

"Als kind vond ik het altijd leuk om te knutselen. Ik ging dus graag naar doe-het-zelf-zaken. Ik kreeg dan van mijn ouders een budget en mocht zelf kiezen wat ik wilde kopen. Nu ik net afgestudeerd ben, had ik een paar weken vrij en heb ik ook veel klusjes in en rond huis kunnen uitvoeren. Dat vind ik nog steeds leuk."

 

Wat is je favoriete familietraditie? 

"De aperotimes met het gezin. En die organiseren we best vaak: op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag zetten we wat hapjes op tafel en drinken we een pintje of een aperol spritz. Een ideaal moment om even als gezin samen te zijn en met elkaar te praten. Ik vind het altijd jammer als ik een avond moet overslaan."

 

 

 

Word jij de nieuwe collega van Tuur? 

 

Gebeten door het verhaal van Tuur? Nieuwsgierig hoe jij in het team zou passen? Wel, we leren je heel graag kennen! Stuur je CV en motivatie door via onze Jobs-pagina en wie weet delen we hier binnenkort ook jouw verhaal. 

 

Ik wil graag solliciteren!