Toots - technologie is altijd al een passie geweest

Op 29 oktober 2021 is Toots bij Absolem van start gegaan. Zelfs zijn vroegste herinnering heeft al met techniek te maken: in de kleuterklas hadden ze een timmerstand waar Toots graag mee speelde.

2-Nov-17-2022-03-16-37-2358-PM

Techniek en technologie is dus altijd een passie geweest. Zo maakt hij in zijn vrije tijd zelf gitaren, leert programmeren en ‘ethisch hacken’ en bouwt hij graag robots.

 

 

Er valt natuurlijk nog heel wat meer over Toots te vertellen...

 

Wanneer een nieuwe medewerker start, stellen we altijd een aantal leuke vraagjes. Op die manier leren we hem of haar ook écht kennen als persoon. Zoals Toots dus...

 

Wat heb je altijd al willen weten? 

"Ik vraag me altijd af hoe mensen denken en waarom ze denken wat ze denken. Hoe kan het dat dezelfde 'input' bij verschillende mensen tot een andere 'output' leidt? Dat proces kent nog veel geheimen... Die kennis zou je ook kunnen gebruiken om mensen meer samen te brengen. Nu is er veel verdeeldheid. Als je al kan begrijpen waar dat vandaan komt, kan je er ook echt iets aan veranderen."

 

 

Wat is je favoriete familietraditie? 

"Uno spelen met het hele gezin. Dat doen we vooral veel in de eindejaarsperiode. Ons gezin, dat is een grote groep. Ik heb namelijk nog 5 broers en 3 zussen. En Uno spelen is bij ons niet zomaar een spelletje, we gaan er allemaal enorm in op. We hebben allemaal wel een strategie om iemand anders het leven eventjes wat zuur te maken. Ik vind het altijd super om te zien hoe zo'n spel iedereen kan samenbrengen."

 

Als iemand je genoeg geld gaf om een bedrijf te beginnen, wat voor bedrijf zou jij dan willen opstarten? 

"Zonder twijfel een gitaarbedrijf! Ik speel zelf ook in een band en ben een enorme muziekfan. Ik speel bas, gewone gitaar en een beetje mondharmonica. In mijn eigen bedrijf zou ik zelf customized gitaren maken met een productielijn voor versterkers en pedalen. Zelf gitaren maken is nu trouwens al één van mijn hobby's."

 

 

 

Word jij de nieuwe collega van Toots? 

 

Gebeten door het verhaal van Toots? Nieuwsgierig hoe jij in het team zou passen? Wel, we leren je heel graag kennen! Stuur je CV en motivatie door via onze Jobs-pagina en wie weet delen we hier binnenkort ook jouw verhaal. 

 

Ik wil graag solliciteren!