Thomas - Ik leerde Absolem kennen door mijn masterproef

Thomas werkt als junior mechanical designer bij Absolem. Hij werkt vooral aan onze projecten in ons engineering center in Turnhout. Tijdens zijn masterproef leerde Thomas Absolem kennen. Zo wist hij al voor het solliciteren waar Absolem voor staat.


 

 Munt en Grijs Stippen Foto Fijne Verjaardag Instagram Post (2)

Ons team in Turnhout is de afgelopen jaren misschien enorm gegroeid, binnen het team hangt er toch een intieme sfeer. "Binnen het team zijn er een viertal mechanical designers. Dat zorgt ervoor dat we heel wat projecten van a tot z mogen uitwerken, ook al staan we nog maar aan het begin van onze carrière. Op die manier heb ik op een korte tijd veel kennis kunnen opdoen."

 

Er valt natuurlijk nog veel meer over Thomas te vertellen...

 

Wat waardeer je het meest in een vriendschap?

"Ik vind twee dingen heel belangrijk: dat je overeenkomt qua interesses en dat je vertrouwen hebt in elkaar. Bij je vrienden moet je vooral het gevoel hebben dat je je niet anders moet voordoen dan je eigenlijk bent. Je bent, als het ware, gelijkgestemde zielen."

 

Wat heb je altijd al willen weten?

"De vraag die me vooral bezighoudt, is hoe ons heelal nu eigenlijk ontstaan is... Het beginpunt kan toch niet zomaar uit het niets ontstaan zijn? Ik vind dit een heel fascinerend vraagstuk om over na te denken. Tot nu toe is er ook niemand die echt een sluitend antwoord kan geven. Ik ben benieuwd hoeveel we over dit thema nog zullen bijleren!"

 

Wat is het beste advies dat je ooit hebt gekregen? 

"Je passie volgen. Je moet vooral doen wat je graag doet, met je ganse hart en datgene dat je écht interesseert en blijft interesseren. Op die manier kan je echt alles eruit halen en krijg je energie van wat je doet. Zo behaal je volgens mij altijd het beste resultaat."

 

Word jij de nieuwe collega van Thomas? 

 

Gebeten door het verhaal van Thomas? Nieuwsgierig hoe jij in het team zou passen? Wel, we leren je heel graag kennen! Stuur je CV en motivatie door via onze Jobs-pagina en wie weet delen we hier binnenkort ook jouw verhaal.

 

Ik wil graag solliciteren!