Thijs - ik ben helemaal klaar om er een lap op te geven!

Op dinsdag 3 juli 2023 is Thijs Van Opstal bij Absolem van start gegaan!
Maandag kon je Thijs nog terugvinden op de camping van Rock Werchter, dinsdag zat hij fris gewassen op ons kantoor. Helemaal klaar om er een lap op te geven als onze nieuwe Sales Lead(er)!

 

Thijs leerde Absolem enkele jaren geleden kennen, hij maakte bij ons zijn masterthesis voor zijn studie Organisatie&Management aan de Universiteit van Antwerpen. Hij wist toen al dat Absolem een bedrijf is waar hij heel graag zou willen werken, maar wilde eerst elders ervaring opdoen. Nu, zo'n 3 jaar nadat hij bij ons zijn thesis schreef, mogen we Thijs officieel verwelkomen als Absolemmer!

 

Er valt natuurlijk nog heel wat meer over Thijs te vertellen...

 

Wanneer een nieuwe medewerker start, stellen we altijd een aantal leuke vraagjes. Op die manier leren we hem of haar ook écht kennen als persoon. Zoals Thijs dus...

 

Wat is het eerste dat je met je eigen geld kocht?

"Met mijn eerste loon kocht ik een degelijk koffiemachine. Ik ben een echte koffiedrinker. Ik startte met mijn eerste job in het eerste coronajaar en werkte dus veel van thuis. Goede koffie was dus essentieel. Ik ben nog steeds tevreden met mijn aankoop. Zo'n machine gaat een leven lang mee!"

 

Als er 26 uur in een dag waren, wat zou je met die extra tijd doen? 

"Lezen. Mijn vorige job was in het centrum van Brussel. Ik nam dus altijd de trein om naar kantoor te gaan. Zo kon ik elke dag meer dan een uur lezen. Jammer genoeg kan dat nu niet meer. Als sales leader moet ik geregeld de baan op, waardoor ik nu met de auto ga werken. Extra leestijd zou dus zeer welkom zijn."

 

Als je €100.000 kon doneren aan een goed doel, welk doel zou je dan kiezen en waarom? 

"Het WWF. Dieren zijn heel belangrijk voor onze planeet. Elk klein diertje is een belangrijke schakel in ons ecosysteem. Als je hoort hoeveel diersoorten met uitsterven bedreigd worden, of al uitgestorven zijn, is dat schrijnend. Het is zo belangrijk voor onze toekomst om het evenwicht op onze planeet zo goed mogelijk te bewaren, daar zou ik dus zeker in willen investeren."

 

 

 

Word jij de nieuwe collega van Thijs? 

 

Gebeten door het verhaal van Sven? Nieuwsgierig hoe jij in het team zou passen? Wel, we leren je heel graag kennen! Stuur je CV en motivatie door via onze Jobs-pagina en wie weet delen we hier binnenkort ook jouw verhaal. 

 

Ik wil graag solliciteren!