Thibaux - Nog voor mijn diploma-uitreiking had ik mijn contract al getekend

Thibaux studeerde nog maar net af als ingenieur, maar is intussen al bij Absolem aan de slag. "Mijn zoektocht naar een job heeft niet lang geduurd. Nog voor de diploma-uitreiking op de VUB had ik mijn contract bij Absolem al ondertekend."

 


Munt en Grijs Stippen Foto Fijne Verjaardag Instagram Post (6)

 

 

Er valt natuurlijk nog veel meer over Thibaux te vertellen...

 

Als iemand je genoeg geld gaf om een bedrijf te beginnen, wat zou je dan doen?

"Iets dat klimaatopwarming tegengaat, zoals bijvoorbeeld groene energie en de opslag ervan. Dat vraagstuk is nog niet opgelost, dus er is nog heel wat mogelijk. Ik probeer zelf ook rekening te houden met de impact die ik heb op onze planeet. Ik geloof echt dat elke actie, hoe klein ook, impact kan hebben."

 

Wat mis je het meest van toen je nog kind was? 

"Het simpele knutselen, zonder er écht over na te denken. Ik vouwde als kind bijvoorbeeld heel graag vliegtuigjes, maar ik wist nooit hoe dat vliegtuigje eruit ging zien als ik eraan begon. Nu heb ik, als ingenieur, mijn technische kennis opgebouwd en nu pak ik de dingen dus wat anders aan. Ik knutsel nog altijd graag en vaak, maar nu onderbouwd. Het onwetende dat ik had als kind, ergens aan beginnen zonder te weten hoe het zal uitdraaien, dat mis ik soms wel.

 

Wat was je favoriete plek als kind? 

"Ik ben van 'den boerenbuiten'. Ik genoot er altijd van om tijd door te brengen in de natuur. En nu nog steeds. In mijn vrije tijd zoek ik nog vaak de rust op in het groen. Ik vind het heerlijk om even niks van industrie om me heen te hebben. Nu zoek ik die rust op door te gaan vissen, samen met mijn broer."

 

Word jij de nieuwe collega van Thibaux? 

 

Gebeten door het verhaal van Thibaux? Nieuwsgierig hoe jij in het team zou passen? Wel, we leren je heel graag kennen! Stuur je CV en motivatie door via onze Jobs-pagina en wie weet delen we hier binnenkort ook jouw verhaal.

 

Ik wil graag solliciteren!