Sven - via de jobbeurs leerde ik Absolem kennen

Op 4 december 2023 is Sven bij Absolem gestart. In het najaar van 2023 bracht hij een bezoekje aan onze jobbeurs. Daar konden we hem overtuigen om bij ons aan de slag te gaan.

 

Sven startte op voordat hij officieel afgestudeerd was. "Ik had in januari nog 2 examens af te leggen. De eerste maand bij Absolem kon ik al aan een eerste project meewerken. Dit was een goede manier om het programma EPlan in de praktijk te leren kennen. Daarna nam ik enkele weken vrij om mijn examens af te leggen. Ik ben ondertussen geslaagd en dus officieel afgestudeerd als ingenieur!"

 

Er valt natuurlijk nog heel wat meer over Sven te vertellen...

 

Wanneer een nieuwe medewerker start, stellen we altijd een aantal leuke vraagjes. Op die manier leren we hem of haar ook écht kennen als persoon. Zoals Sven dus...

 

Wat mis je het meest van toen je nog kind was? 

"Het zorgeloze. Als kind kan je gewoon spelen en al spelenderwijs ontdek je de wereld rondom je. Ik speelde vooral buiten met mijn vrienden. Tikkertje spelen of met onze bmx'en rondcrossen."

 

 

Wat is je favoriete familietraditie? 

"Kerstmis vieren met mijn familie. Het is altijd fijn om met de hele familie samen te komen. Zeker de secret santa pakjes vind ik heel plezant. Bij mijn oma eten we altijd ballekes met kriekskes.

Aangezien het een traditie is, weet iedereen al op voorhand wat er op het menu staat. Maar toch is het iets waar we allemaal naar uitkijken."

 

Welk advies zou je aan je jongere zelf geven? 

"Blijf jezelf 100% geven voor de dingen die je echt belangrijk vindt. Ik vind dat ik dat advies tot nu toe altijd ter harte genomen heb. Mijn jongere zelf zou dus geen grote veranderingen doorgemaakt hebben als ik dit advies nu zou geven. Maar volgens mij is het wel het belangrijkste advies dat je kan krijgen."

 

 

 

Word jij de nieuwe collega van Sven? 

 

Gebeten door het verhaal van Sven? Nieuwsgierig hoe jij in het team zou passen? Wel, we leren je heel graag kennen! Stuur je CV en motivatie door via onze Jobs-pagina en wie weet delen we hier binnenkort ook jouw verhaal. 

 

Ik wil graag solliciteren!