Stefan - Probleemoplossend denken geeft mij energie

Op 22 april 2024 is Stefan bij Absolem van start gegaan!
Na een eerste werkervaring maakte hij de overstap naar ons team, en we zijn enorm blij om onze nieuwe collega te mogen verwelkomen! 
Stefan is al van kinds af aan geïnteresseerd in techniek en technologie. Probleemoplossend denken is wat hem enorm veel energie geeft!

 


Ontwerp zonder titel (9)Er valt natuurlijk nog veel meer over Stefan te vertellen...

 

Als iemand je genoeg geld gaf om je eigen bedrijf op te richten, wat voor bedrijf zou dat dan zijn?

"Ik zou goudsmid worden. Ik werk graag met mijn handen en ben graag creatief bezig. Ik zou geen vaste collectie willen. Het liefst zou ik zoveel mogelijk maatwerk afleveren. Denk dan bijvoorbeeld aan een gepersonaliseerde pen, of een jachtgeweer met goud beslagen. Elk werk zou uniek zijn. En het liefst zouden mijn passie voor techniek er ook wat in vervat zitten."

 

Wat heb je altijd al willen weten? 

"Hoe lang ik zal leven. Ik denk dat je intenser zou leven als je weet waar het eindpunt ligt. Heel wat mensen wachten met bepaalde dingen te doen tot ze op pensioen gaan. Maar het kan ook zijn dat je niet zoveel tijd hebt, en dan is het zonde dat je de dingen die je echt energie zouden geven, op de lange baan geschoven hebt. Als je weet in welk jaar je sterft, kan je ervoor zorgen dat je tegen dan alles gedaan hebt dat je zeker wil doen. Zo heb je nergens spijt van.

 

Wie of wat heeft je leven veranderd? 

"Mijn grootouders. Ik heb heel veel tijd doorgebracht met hen. Mijn liefde voor techniek heb ik ook van mijn grootvader. Hij startte zijn carrière als technisch tekenaar en wist zich gaandeweg op te werken. Toen hij op pensioen ging, hebben ze hem zelfs door 2 burgerlijk ingenieurs moeten vervangen. Thuis had hij ook een garage vol gereedschap. Ik heb dus veel mooie herinneringen aan hen en aan hun huis. Daarom ben ik heel dankbaar dat mijn vriendin en ik dat huis nu gekocht hebben. Zo kunnen wij er nu ook samen mooie herinneringen opbouwen."

 

Word jij de nieuwe collega van Stefan? 

 

Gebeten door het verhaal van Stefan? Nieuwsgierig hoe jij in het team zou passen? Wel, we leren je heel graag kennen! Stuur je CV en motivatie door via onze Jobs-pagina en wie weet delen we hier binnenkort ook jouw verhaal. 

 

Ik wil graag solliciteren!