Stef - mijn eerste project is een schot in de roos

Stef ging op 22/02/2022 bij Absolem van start. Misschien brengt het wel geluk om op een palindroomdag – Stef’s startdatum leest van achter naar voren hetzelfde als van voren naar achter – te starten.Munt en Grijs Stippen Foto Fijne Verjaardag Instagram Post (1)-2

 

Stef kreeg namelijk bij zijn eerste project al de unieke kans om mee op business trip te gaan. “Ik voelde me trots dat ik als externe consultant het bedrijf waar ik gedetacheerd ben mee mocht vertegenwoordigen bij één van hun partners. Het was een leerrijke trip!” Vertelt Stef. 

 

Er valt natuurlijk nog heel wat meer over Stef te vertellen...

 

Wanneer een nieuwe medewerker start, stellen we altijd een aantal leuke vraagjes. Op die manier leren we hem of haar ook écht kennen als persoon. Zoals Stef dus...

 

Waar was je favoriete plek om als kind naartoe te gaan? 

"Dat was 'De Konijnenberg'. Het was wel een eindje rijden van waar we woonden, maar het was het ritje meer dan waard! Ik heb hier heel veel leuke momenten beleefd. In de zomer gingen we er altijd lopen of fietsen. En in de winter gleden we met onze slee de berg af."

 

 

Wat was het eerste dat je met je eigen geld kocht? 

"Een auto op afstandsbediening waaraan ik kon sleutelen. Aan dat autootje heb ik enorm veel plezier beleefd. Toen ik er stilaan wat te oud voor werd, heb ik de auto doorgegeven aan mijn jongere broer. Maar die lijkt er niet zoveel interesse in te hebben als ik vroeger had."

 

Als er 26 uur in een dag waren, wat zou je dan nog meer doen? 

"Ik zou die twee extra uren opsplitsen. Met het eerste uur zou ik graag gaan fietsen. Dat doe ik heel graag, maar het is een activiteit waar je best wel wat tijd voor moet kunnen uittrekken. Het tweede uur zou ik graag spenderen met de mensen die ik lief heb: vrienden en familie."

 

 

 

Word jij de nieuwe collega van Stef? 

 

Gebeten door het verhaal van Stef? Nieuwsgierig hoe jij in het team zou passen? Wel, we leren je heel graag kennen! Stuur je CV en motivatie door via onze Jobs-pagina en wie weet delen we hier binnenkort ook jouw verhaal. 

 

Ik wil graag solliciteren!