Ruben - na mijn eindwerk lieten ze me niet meer gaan

Op 3 oktober is Ruben bij Absolem van start gegaan.
3-3Ruben leerde Absolem kennen doordat hij in ons engineering center in Turnhout zijn eindwerk schreef. 

 

Na die eerste fantastische samenwerking wilden we Ruben niet meer laten gaan. En wij hem ook niet meer!
We zijn dan ook enorm blij om Ruben in ons team te mogen verwelkomen. 

Er valt natuurlijk nog heel wat meer over Ruben te vertellen...

 

Wanneer een nieuwe medewerker start, stellen we altijd een aantal leuke vraagjes. Op die manier leren we hem of haar ook écht kennen als persoon. Zoals Ruben dus...

 

Wat heb je altijd al willen weten? 

"Hoe alles ontstaan is. Wat nu écht het beginpunt is. De theorie die me het meest aannemelijk lijkt, is die van het oneindigheidspunt. Die theorie zegt dat het universum zich steeds zo ver mogelijk uitzet, totdat de zwaartekracht op een bepaald punt de andere kant begint op te gaan. Het universum expandeert dus tot het te ver gaat, en implodeert dan."

 

 

Wat was het eerste dat je met je eigen geld kocht? 

"Een auto op afstandsbediening waaraan ik kon sleutelen. Aan dat autootje heb ik enorm veel plezier beleefd. Toen ik er stilaan wat te oud voor werd, heb ik de auto doorgegeven aan mijn jongere broer. Maar die lijkt er niet zoveel interesse in te hebben als ik vroeger had."

 

Als er 26 uur in een dag waren, wat zou je dan nog meer doen? 

"Ik zou die twee extra uren opsplitsen. Met het eerste uur zou ik graag gaan fietsen. Dat doe ik heel graag, maar het is een activiteit waar je best wel wat tijd voor moet kunnen uittrekken. Het tweede uur zou ik graag spenderen met de mensen die ik lief heb: vrienden en familie."

 

 

 

Word jij de nieuwe collega van Ruben? 

 

Gebeten door het verhaal van Ruben? Nieuwsgierig hoe jij in het team zou passen? Wel, we leren je heel graag kennen! Stuur je CV en motivatie door via onze Jobs-pagina en wie weet delen we hier binnenkort ook jouw verhaal. 

 

Ik wil graag solliciteren!