Ruben - Als kind wilde ik al weten hoe machines 'marcheerden'

Ruben was nog maar net afgestudeerd toen hij bij Absolem aan de slag ging. "Als engineering consultant bij Absolem kan ik op korte tijd heel wat ervaring opdoen en kennis vergaren. Dat was één van de redenen om een contract te tekenen.Ik ben altijd al nieuwsgierig geweest naar technologie: als kind wilde ik al weten hoe machines 'marcheerden'."

 


Munt en Grijs Stippen Foto Fijne Verjaardag Instagram Post-1

 

Er valt natuurlijk nog veel meer over Ruben te vertellen...

 

Wat zou je doen op je 'perfecte dag'?

"Op het einde van de dag wil ik vooral het gevoel hebben: vandaag heb ik iets bereikt! Dat in combinatie met mooi weer en wat extra tijd voor een sportieve activiteit zoals gaan lopen of fietsen. Meer hoeft dat voor mij eigenlijk niet te zijn."

 

Wat mis je het meest van toen je nog kind was? 

"Buiten spelen en kampen bouwen. In de buurt waar ik ben opgegroeid, woonden heel veel andere kinderen van ongeveer mijn leeftijd. We speelden dus heel vaak samen. De gemeente heeftin onze straat zelfs een bord 'spelende kinderen' geplaatst, net omdat we zo vaak op straat speelden.

 

Wat was je favoriete plek als kind? 

"Ik vond het altijd fantastisch om met het gezin naar het Provinciaal Domein in Kessel-lo te gaan. Zeker het verkeerspark vond ik super, daar kon ik uren met mijn fiets rondrijden. Al dat oefenen heeft ook geloond: ik behaalde mijn rijbewijs al twee maanden nadat ik 18 jaar geworden was."

 

Word jij de nieuwe collega van Ruben? 

 

Gebeten door het verhaal van Ruben? Nieuwsgierig hoe jij in het team zou passen? Wel, we leren je heel graag kennen! Stuur je CV en motivatie door via onze Jobs-pagina en wie weet delen we hier binnenkort ook jouw verhaal. 

 

Ik wil graag solliciteren!