Niels - De verhalen over de bedrijfscultuur overtuigden mij

Bij Absolem zeggen we wel eens dat onze medewerkers onze beste ambassadeurs zijn. Het verhaal van Niels bevestigt dat. Hij leerde enkele collega's kennen en werd getriggerd door onze waardengedreven aanpak. 

 

Munt en Grijs Stippen Foto Fijne Verjaardag Instagram Post (5)-1

"Ik werkte bij een ander ingenieursbureau en zat op een project waar ook enkele Absolem-consultants aan meewerkten. Ze vertelden me wat meer over de bedrijfscultuur en de manier waarop Absolem met medewerkers omgaat. Door die vele positieve verhalen waagde ik mijn kans en solliciteerde. En zo startte ik al snel als engineering consultant bij Absolem."

 

 

Er valt natuurlijk nog veel meer over Niels te vertellen...

 

Wanneer een nieuwe medewerker start, stellen we altijd een aantal leuke vraagjes. Op die manier leren we hem of haar ook écht kennen als persoon. Zoals Niels dus...

 

Wat is jouw favoriete familietraditie? 

"Op zondag spreken we altijd met het hele gezin af bij mijn ouders. We spelen dan altijd kaartspelletjes en eten samen. Tijd nemen voor elkaar staat op dat moment echt centraal."

 

Wie heeft je leven veranderd? 

"Mijn nonkel. Eigenlijk is het dankzij hem dat ik ingenieur geworden ben. Hij was namelijk altijd de handige Harry van de familie. Als er iets kapot was, was hij degene die we belden. Dat wakkerde mijn interesse in techniek aan."

 

Als er 26 uur in een dag waren, wat zou je dan nog meer doen? 

"Ik zou nog vaker afspreken met vrienden. Werkdagen gaan heel snel voorbij: je staat op, je gaat werken, je komt thuis, moet nog wat huishouden doen en dan heb je nog wat hobby's. Heel veel tijd blijft er dan niet over en dat vind ik soms wel spijtig."

 

 

 

Word jij de nieuwe collega van Niels? 

 

Gebeten door het verhaal van Niels? Nieuwsgierig hoe jij in het team zou passen? Wel, we leren je heel graag kennen! Stuur je CV en motivatie door via onze Jobs-pagina en wie weet delen we hier binnenkort ook jouw verhaal. 

 

Ik wil graag solliciteren!