Kurt - Alles met wieltjes boeide me al als kind

Op 6 mei 2024 is Kurt bij Absolem van start gegaan!
Kurt heeft al heel wat kennis en ervaring opgedaan tijdens zijn carrière, we zijn dus enorm blij om hem in ons team in Turnhout te mogen verwelkomen als engineering support. Een jobtitel vinden die de hele lading dekt van Kurt's kwaliteiten en de taken die hij zal doen, dat was niet gemakkelijk. Kurt wordt namelijk door onze collega's omschreven als een 'high-end doener'. 

 


Ontwerp zonder titel (10)Er valt natuurlijk nog veel meer over Kurt te vertellen...

 

Wat mis je het meest van toen je nog kind was?

"Eigenlijk niets. Wat me als kind het meest interesseerde, was alles dat wieltjes had. Fietsen, autootjes, skateboards, ... En die interesses heb ik nu als volwassene nog altijd. Dat stukje kind heb ik nooit losgelaten. Ik fiets nog steeds graag en houd van oldtimers. Mijn grootste passie als kind heeft dus in mijn volwassen leven ook zeker een plekje gekregen."

 

Wie of wat heeft je keven veranderd? 

"Het meest fantastische was de komst van mijn eerste kleinzoon. Hij is ondertussen 3 jaar oud. Als ik in gedachten verzonken ben en aan mijn kleinzoon denk, krijg ik spontaan een glimlach op mijn gezicht. Er is ondertussen een tweede kleinkind op komst. Dan word ik niet enkel voor de tweede keer opa, maar ook peter. Daar ben ik heel trots op.

 

Wat was je favoriete plek als kind? 

"De jeugdbeweging. Mijn broers en zussen zaten ook bij dezelfde jeugdbeweging. Elke zaterdag gingen we dus allemaal samen naar daar. Het was altijd feest! Ik heb er vanaf mijn 5 jaar gezeten, totdat ik ongeveer 19 was. De laatste jaren zat ik in de leiding. Ik heb dus heel wat fijne herinneringen aan de jeugdbeweging overgehouden."

 

Word jij de nieuwe collega van Kurt? 

 

Gebeten door het verhaal van Kurt? Nieuwsgierig hoe jij in het team zou passen? Wel, we leren je heel graag kennen! Stuur je CV en motivatie door via onze Jobs-pagina en wie weet delen we hier binnenkort ook jouw verhaal. 

 

Ik wil graag solliciteren!