Kobe -ik voelde me snel deel van het team

Op 13 juni is Kobe bij Absolem van start gegaan. Kobe had niet lang nodig om zich volledig 'part of the A-team' te voelen:
"Al na enkele weken had ik het gevoel dat ik hier al jaren werkte, ik voel me echt al thuis."

4-1

"En als ik me goed voel in een omgeving, kan ik echt wel de lolbroek van de groep zijn!"
Wij kijken er al naar uit om te ontdekken wat dat precies inhoudt, Kobe...

 

 

 

Er valt natuurlijk nog heel wat meer over Kobe te vertellen...

 

Wanneer een nieuwe medewerker start, stellen we altijd een aantal leuke vraagjes. Op die manier leren we hem of haar ook écht kennen als persoon. Zoals Kobe dus...

 

Wie heeft je leven veranderd? 

"De groep vrijwilligers waarmee ik samenwerk als vrijwilliger op festivals. Als ik dat nooit gedaan had, had mijn leven er helemaal anders uit gezien. Je zou het niet zeggen, maar ik was altijd wat op mezelf. Maar via deze groep heb ik echt geleerd om connectie met anderen te zoeken. Het leukste festival waar ik help? Ongetwijfeld Pukkelpop! Daar werk ik mee als 'stage hand'. En dat wil zeggen dat ik ook backstage toegang heb en met de artiesten achter de schermen mee iets kan gaan drinken."

 

 

Wat was het eerste dat je met je eigen geld gekocht hebt? 

"Met mijn eerste loon heb ik een gaming computer gekocht. Ik dacht eerst nog een paar jaar thuis te blijven wonen, maar een paar maand later ben ik toch uit huis gegaan. De gaming computer staat echter nog altijd in mijn ouderlijke huis. Het appartement waar ik nu woon met mijn vrouw, is namelijk wat te klein voor een gaming hoekje..."

 

Als er 26 uur in een dag waren, wat zou je dan nog meer doen? 

"Ik zou niets extra doen, maar alles wat ik nu al doe, beter spreiden in de tijd. Nu zijn er zoveel dingen die moeten gebeuren, waardoor je altijd snel doorwerkt om klaar te geraken. Op het werk vind ik dat niet zo erg, maar privé zou ik het niet erg vinden om alles wat meer op mijn gemak te kunnen doen."

 

 

 

Word jij de nieuwe collega van Kobe? 

 

Gebeten door het verhaal van Kobe? Nieuwsgierig hoe jij in het team zou passen? Wel, we leren je heel graag kennen! Stuur je CV en motivatie door via onze Jobs-pagina en wie weet delen we hier binnenkort ook jouw verhaal. 

 

Ik wil graag solliciteren!