Glenn - Absolem is mijn eerste werkplek

Op 16 mei 2022 is Glenn bij Absolem van start gegaan. Glenn is he-le-maal klaar voor zijn eerste werkervaring. Met zijn interesse voor machinebouw en procesoptimalisatie zijn we er 100% van overtuigd dat Glenn een mooie carrière bij Absolem te wachten staat.

1-Nov-17-2022-02-21-11-2372-PM

 

 

Er valt natuurlijk nog heel wat meer over Glenn te vertellen...

 

Wanneer een nieuwe medewerker start, stellen we altijd een aantal leuke vraagjes. Op die manier leren we hem of haar ook écht kennen als persoon. Zoals Glenn dus...

 

Wie of wat heeft je leven veranderd? 

"Mijn vrienden. We zijn een heel hechte groep. Zij hebben me door de jaren enorm geholpen, gesteund en bijgestaan met goede raad. Zowel op school als op andere vlakken. We zien of horen elkaar misschien niet elke dag, maar we weten allemaal dat we altijd op elkaar kunnen rekenen."

 

 

Wat is het beste advies dat je ooit hebt gekregen? 

"Iets dat mijn vader altijd zegt, is 'voor niets gaat de zon op'. Voor alles wat je wil bereiken, moet je moeite doen. Dat heb ik vooral gemerkt tijdens mijn schakeljaar industrieel ingenieur. Dat jaar bevat eigenlijk de moeilijkste vakken van de drie bachelor jaren. Dat was dus echt hard werken, maar ik ben nu zeer blij dat ik dit diploma behaald heb."

 

Wat was je favoriete plek om als kind naartoe te gaan? 

"Het Vrijbroekpark in Mechelen. Wij woonden daar in de buurt, het park was dus bij wijze van spreken mijn achtertuin. Daar heb ik echt uuu-ren versleten met voetballen. Na een tijdje kende ik ook veel andere kinderen waarmee ik in het park afsprak. Enkel 's middags gingen we dan even naar huis om te eten, om erna zo snel mogelijk weer verder te kunnen gaan voetballen."

 

 

 

Word jij de nieuwe collega van Glenn? 

 

Gebeten door het verhaal van Glenn? Nieuwsgierig hoe jij in het team zou passen? Wel, we leren je heel graag kennen! Stuur je CV en motivatie door via onze Jobs-pagina en wie weet delen we hier binnenkort ook jouw verhaal. 

 

Ik wil graag solliciteren!