Augmented reality

Samen met onze partner CadCorner maken wij augmented reality bereikbaar en betaalbaar voor elke organisatie door het als een dienst aan te bieden: AR-as-a-Service.  

Je hoeft niet langer zelf te investeren in het verwerven van specifieke expertise of de noodzakelijke technologische platformen. Je betaalt gewoon een afgesproken prijs voor de ontwikkeling en het gebruik van een specifieke AR-voorstelling.

 

We bekijken samen met jou wat de concrete nood is en verwerken die dan – in samenspraak – in een volledig afgewerkte en bruikbare AR-experience.

Waarvoor kan je augmented reality gebruiken?

Absolem - Icon - Opleiding

Opleiding

AR kan zorgen voor realistische scenario’s, wat ervoor zorgt dat kennis langer blijft hangen, het kostenplaatje lager ligt en voorbereidingstijden kleiner worden.

Absolem - Icon - Onderhoud

Onderhoud

AR kan het niveau van dienstverlening bij klanten verhogen, gespecialiseerde opleidingen beperken en kosten en reistijd voor reparaties terugdringen.

Absolem - Icon - Industrie

Productie

AR kan downtime en fouten verminderen bij complexe activiteiten en het verschil in vaardigheden en kennis tussen verschillende medewerkers beperken.

Absolem - Icon - Project Sourcing

Sales

AR kan je helpen om het niet zichtbare toch te tonen, je informatie interactiever te maken en de betrokkenheid van je publiek te verhogen.

Concrete toepassingen van augmented reality

Augmented reality is de afgelopen jaren een mature technologie geworden en wordt steeds vaker ingezet in bedrijven. Enkele concrete voorbeelden waar AR kan helpen:

 

  • Een opleiding waarbij je bovenop een apparaat of machine, ook de innerlijke werking kan tonen als een laag bovenop de realiteit? Je ontwerpt ze in AR.
  • Onderhoud waarbij de technicus meteen de blauwdruk van de machine kan opvragen, samen met de taken die hij moet uitvoeren? Ook dat kan met AR.
  • Een complex productieproces stap per stap uitvoeren met elke stap in detail getoond bovenop de machine zelf? Geen probleem met AR.
  • Een grote machine die je niet kwijt kan op een beursstand? Je bouwt ze in AR. Elke potentiële klant ter wereld bekijkt ze meteen vanop zijn of haar computer, tablet of smartphone. In zijn geheel of ingezoomd op de details. Mét alle uitleg en eventuele instructies erbij.
20220308 - Absolem - 6073

Is AR een meerwaarde voor jouw bedrijf?

We bekijken graag een keer jouw concrete business case. Bij een koffie of een glas water. Zonder dat het meteen een salesgesprek hoeft te worden.

Wat mag je van AR-as-a-Service verwachten?

Wij stellen het technologische platform en onze expertise ter beschikking voor een beperkte abonnementsprijs en een afgesproken prijs per kant-en-klare AR-experience.

 

Dat maakt AR betaalbaar en bruikbaar voor jouw bedrijf: je hoeft niet langer te investeren in dure platformen, interne expertise, opleidingen, ondersteuning, enz. Dat nemen wij voor onze rekening.

 

Jij krijgt een AR-experience volledig op jouw maat.

 

20220308 - Absolem - 6328

Wat maakt Absolem anders dan de rest?

 

Oplossing op maat: Een specifieke ingenieur voor een bepaald project of een bepaalde duur in jouw bedrijf? Een oplossing op maat vanuit ons eigen engineering center? Engineering consultancy of advies? Het kan allemaal.

 

Uitgebreide expertise: Wat dacht je van 60+ engineers met allemaal hun eigen kennis en ervaring? Die verzamelde expertise staat volledig tot jouw beschikking.

 

Maximale service: Ons motto is simpel: "there is no traffic jam along the extra mile". We doen alles wat mogelijk is om je de beste oplossing voor jouw uitdaging te bezorgen.

 

Lasertechnologie: We beschikken over het grootste onafhankelijke laserlabo van Europa.

 

Mensgericht en duurzaamEen hightech ingenieursbedrijf dat toch medewerkers, klanten en partners centraal zet? Check. Duurzaamheid? Geen woorden maar daden wat ons betreft.

Niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten!

We doen ons best om zeker een antwoord te geven op jouw specifieke vraag.