Industriële digitalisatie

Industriële digitalisatie lijkt vaak erg complex, omvangrijk en duur. Maar dat hoeft niet het geval te zijn als je kiest voor een pragmatische en stapsgewijze aanpak.

Er zijn verschillende redenen waarom bedrijven de eerste stappen zetten in industriële digitalisatie, maar één van de belangrijkste drijvende factoren is het gebruik van data om beter en sneller te beslissen.

 

Wanneer data juist gebruikt wordt, verschaft het snellere en betere inzichten, die het op hun beurt mogelijk maken om efficiënter te werken, betere resultaten te boeken en juistere beslissingen te nemen.

 

Waarvoor kan je bij ons terecht?

Absolem - Icon - Data

Datacollectie & analyse

We helpen je bij alle stappen van data-analyse: verzamelen, opkuisen, valideren, analyseren, visualiseren en automatiseren. Op basis van onze analyse helpen we je juiste beslissingen nemen.

Lees meer
Absolem - Icon - Digitalisering machines

Digitalisering machines

Niet alle machines zijn voorzien van een controller (PLC) en/of niet alle data wordt verzameld. Wij voegen enkele componenten toe aan je machine om ze te digitaliseren en alle relevante data meteen te capteren.

Lees meer
Absolem - Icon - Augmented reality

Augmented reality

We bieden een betaalbare en kant-en-klare augmented reality experience op maat. Die kan nuttig zijn voor ondermeer ondersteuning bij onderhoud, opleiding, marketing & sales of productie.

Lees meer
Absolem - Icon - Opleiding

Opleiding digitalisatie

We bieden opleidingen aan over datacaptatie, data-analyse, augmented reality en digitalisatie van machines, voor de mensen die op de werkvloer elke dag met de machines aan de slag zijn.

Lees meer

Waar sta jij op vlak van digitalisatie?

We bekijken graag een keer jouw concrete business case. Bij een koffie of een glas water. Zonder dat het meteen een salesgesprek hoeft te worden

Hoe pakken we jouw project aan?

Absolem - Icon - Onderzoek

Digital scan

We bepalen samen waar je momenteel staat in je digitale traject. Op basis van dat niveau bepalen we welke aanpak het meest geschikt is.

Absolem - Icon - Missie

Project

We kiezen in overleg een concreet project dat relevant, begrensd én haalbaar is en beginnen daarmee.

Absolem - Icon - Data

Check

We checken welke gegevens je ter beschikking heb en wat er nog nodig is om het project succesvol uit te voeren.

Absolem - Icon - Bewerken

Uitvoering

We voeren het project stap per stap uit zoals gepland om tot een goed resultaat te komen.

Absolem - Icon - Aanpassen

Analyse

We bespreken het eindresultaat, sturen bij waar nodig en kiezen een volgend project.

Wat maakt Absolem anders dan de rest?

 

Oplossing op maat: Een specifieke ingenieur voor een bepaald project of een bepaalde duur in jouw bedrijf? Een oplossing op maat vanuit ons eigen engineering center? Engineering consultancy of advies? Het kan allemaal.

 

Uitgebreide expertise: Wat dacht je van 60+ engineers met allemaal hun eigen kennis en ervaring? Die verzamelde expertise staat volledig tot jouw beschikking.

 

Maximale service: Ons motto is simpel: "there is no traffic jam along the extra mile". We doen alles wat mogelijk is om je de beste oplossing voor jouw uitdaging te bezorgen.

 

Lasertechnologie: We beschikken over het grootste onafhankelijke laserlabo van Europa.

 

Mensgericht en duurzaamEen hightech ingenieursbedrijf dat toch medewerkers, klanten en partners centraal zet? Check. Duurzaamheid? Geen woorden maar daden wat ons betreft.

Niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten!

We doen ons best om zeker een antwoord te geven op jouw specifieke vraag.